To je to što me zanima!

Vozač naletio na pješakinju kod Učke: Žena na mjestu poginula

Žena (55) smrtno je stradala dok je hodala neosvijetljenim kolnikom autoceste u izgradnji iz smjera Matulja prema tunelu Učki oko 21 sata na autocesti A8
Vidi originalni članak

U dvjema prometnim nesrećama u srijedu smrtno je stradala pješakinja, a teže ozljede zadobila je vozačica osobnog vozila. 

Žena (55) smrtno je stradala dok je hodala neosvijetljenim kolnikom autoceste u izgradnji iz smjera Matulja prema tunelu Učki oko 21 sata na autocesti A8. Udarilo ju je osobno vozilo VW golf riječkih registarskih oznaka kojim je krećući se u smjeru Rijeke upravljao 81-godišnji hrvatski državljanin. Okolnosti prometne nesreće se još utvrđuju.

Istoga dana teške tjelesne povrede zadobila je vozačica (23) Smarta riječkih registracija i to u prometnoj nesreći oko 8 sati u Martinšćici na području Kostrene.

Vozila je u smjeru Kostrene te je u oštrom je zavoju uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom i skrenula ulijevo, gdje je u bočni dio ovog vozila udarilo osobno vozilo seat, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnji hrvatski državljanin. Vozačica je poradi pružanja liječničke pomoći prevezena u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da je zadobila teške tjelesne ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kompirko 04.04.2019.

    Pa što ako je neosvjetljeno...pješak se može kretati u bilo koje dana i noći...a to što fosil od 80 plus godina ima vozačku to je tragedija. Pa se postavlja pitanje tko i na koji način produžuje vozačke dozvole tim starcima...

  • Velečasni 1 04.04.2019.

    Autocesta u izgradnji? Možda na požutjelom papiru.Tamo nema traga ikakvom gradilištu.

  • Mufić 04.04.2019.

    81 godinu ima šofer, ko je njemu još odobrio da vozi?Kakvi su njegovi refleksi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare