To je to što me zanima!

Vozač nije zaustavio auto kod prijelaza: Na njega naletio vlak

Vlak kojim je upravljao 53-godišnji strojovođa, udario je u desni bočni dio automobila sa strane suvozača, te je auto odbacio na šljunčani dio
Vidi originalni članak

U utorak u 9.40 sati putnički je vlak naletio na automobil kod Jalžabeta, te je ozlijeđen 62-godišnji vozač automobila. On se sam vozio iz smjera Jalžabeta prema Šemovcu.

Kad je došao do prijelaza ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nije se zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja, već je ušao na pružni prijelaz u trenutku kada je željezničkom prugom naišao putnički vlak na relaciji Koprivnica - Varaždin.

Vlak kojim je upravljao 53-godišnji strojovođa, udario je u desni bočni dio automobila sa strane suvozača, te je auto odbacio na šljunčani dio. Vozaču je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj bolnici, a ozljede za sada nisu okvalificirane, izvijestili su iz PU varaždinske.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • budalajlama 24.04.2019.

    Bespredmetno je, dapače čak i bezobrazno u ovakvim slučajevima spominjati strojovođu, a kamoli ga još i pitati za godine.(od strane novinara i policije). Nije vlak na nikog naletio, nego mu je netko podletio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare