To je to što me zanima!

Vozač pokosio djevojke (16) na pješačkom prijelazu u Zadru

Dvije djevojke (16) teže su ozlijeđene jučer u Zadru. Na njih je na obilježenom pješačkom prijelazu automobilom naletio vozač (71), koji je uhićen i kazneno prijavljen
Vidi originalni članak

Vozač Citroena  (71)  zadarske registracije dovezao se do pješačkog prijelaza u Splitskoj ulici u Zadru u ponedjeljak oko 15.50 sati. Nije bilo semafora, ali je automobil ispred njega stao i propuštao pješake preko pješačkog prijelaza. Starac nije usporio ni stao iza automobila ispred sebe. Zaobišao ga je i pokosio dvije djevojke.

-  Na obilježenom pješačkom prijelazu naletio je na dvije pješakinje u dobi od 16 godina, koje su od siline udara pale na kolnik- kaže glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin te napominje da su u trenutku udara pješakinje prelazile kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Djevojke su kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Zadar gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede. Imaju višestruke prijelome ekstremiteta. Jedna je nakon obrade puštena na kućnu njegu, a druga je zadržana u bolnici.

- Vozač je uhićen, te je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog  sumnje na kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, sinoć uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - kaže Grbin.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • najiram 10 11.12.2019.

    auto kosilica sad imamo aute kosilice....ukloniti auto kosilce sa ceste i vozače istih...brz oporavak pokošenim...

  • Tiho123_1 11.12.2019.

    To obilazenje na pješačkom je krkanluk ali ono malo žešći. Na av. Gojka Šuška mi se čini da sam Pale sam na svijetu kada stanem pješacima, a i oni me često čudno gledaju

  • wooly 10.12.2019.

    Ovaj put je deda vjerojatno kriv al i pjesaci se bacaju na cestu ko samoubojice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare