To je to što me zanima!

Vozač prošao bez ozljeda, na obilaznici mu je izgorio BMW

Kako doznajemo, BMW slovenskih registracija samozapalio se u vožnji. Vozač, koji je bio sam u vozilu, na sreću nije ozlijeđen. Vatrogasci su automobil gasili pola sata
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je oko 19.30 sati dobila dojavu da auto gori na zagrebačkoj obilaznici na dijelu od Buzina prema Lučkom. Na mjesto događaja odmah su izašli, kao i vatrogasci i Hitna. 

Kako doznajemo, automobil BMW slovenskih registracija samozapalio se u vožnji. Vozač, koji je bio sam u vozilu, na sreću nije ozlijeđen. Vatrogasci su automobil gasili oko pola sata. Gotovo je potpuno izgorio. 

Sumnjaju da je požar izazvao kvar na električnim instalacijama, no točan uzrok znat će nakon očevida. Zbog gašenja i obavljanja očevida promet se odvijao jednim trakom.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • zewa 11.01.2012.

    da bmw.nažalost isto iskustvo bmw noviji zapalio se,taman istekao kasko lijepo kupi drugi auto i nikom ništa,ali nekako i nisam imao više volje za bmw jer u prošloj godini u hrvatskoj izgorjelo neznam točno ali desetak komada a iz bmw niko ni riječi o tome i da gospodin dobro kaže ispod zadnjeg sjedala hrpa žica tankih kao vlas od akumulatora prema motoru pa tu se nešto prije ili kasnije mora desiti..

  • lovac34551 10.01.2012.

    Neznaju tip auta pa onda samo napišu BMW!

  • Velečasni 1 10.01.2012.

    Čitam malo vaše komentare.Uglavnom se sve svodi na zaključke tko je bolji ili lošiji.Mislim da vam to i nije najtočnija formulacija.Rekao bih ovako:- svi auti od recimo 15000 eura su jednako kvalitetni ili nekvalitetni.Od bilo kojeg proizvođača.To su neki standardi velikoserijske proizvodnje.Problem je u štednji kod proizvodnje,pa se ugrađuju dijelovi od jeftinijih proizvođača.Našao sam na Mercedesima dijelove iz Indije,_Brazila,Indonezije,Španjolske itd.itd.Dobro,ni to ne mora nužno značiti neku lošiju kvalitetu...ali ipak.Kada platiš(skupo) Mercedesa,očekuješ na njemu ugrađene Boschove komponente.Drugi problem je redovno servisiranje koje je vrlo skupo,pa vlasnici to izbjegavaju.Tada dolazi do nagomilavanja sitnih kvarova koji s vremenom postaju veći i opasniji.I treći problem je da postoje vlasnici koji mogu pokvariti i čekić.Svejedno,kako bilo da bilo,činjenica je da je kvaliteta njemačke velikoserijske proizvodnje automobila uvelike opala u odnosu na recimo "žute". Štednja na materijalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare