To je to što me zanima!

Vozač taksija pokupio muškarca na romobilu, ležao je na cesti

Policija nam je potvrdila da je auto naletio na muškarca na romobilu u petak oko 10.30 sati u Masarykovoj ulici u Zagrebu. Čitatelj nam je poslao video u kojem se vidi kako muškarac leži na cesti
Vidi originalni članak

Auto je pokupio muškarca koji je bio na romobilu u petak oko 10.30 sati. Za volanom automobila bio je vozač taksija, potvrdila nam je policija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zasada je još nepoznato kakve ozlijede je pridobio muškarac na romobilu, no ubrzo mu je pružena medicinska pomoć na mjestu nesreće.

Nije utvrđeno gdje je romobilist vozio, ali u zadnje vrijeme ima problema sa električnim romobilima i gdje im je mjesto u prometu. Električni romobili mogu biti vrlo opasni zato u našem zakonu nije propisano da oni spadaju pod bicikle iako imaju dva kotača.

 Budući da im je zakonom zabranjeno kretanje kolnikom, romobilom se smije kretati samo površinom kojom se kreću pješaci. Ministarstvo unutarnjih poslova u trenutku ne razmatra uvrštenje električnih romobila kao zasebne kategorije vozila u Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Policija upravo provodi očevid za daljnje informacije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • nori 🖖 10.11.2019.

    Crveno u malom krugu je gebis

  • Oldie 09.11.2019.

    Koliko ja vidim , romobilist je išao po parkingu a ne po prometnici , to što taksisti nemaju volje gledati u retrovizor je njihov problem i rezultira ovakvim nezgodama. Mogao je to biti i bicikl.

  • sol 08.11.2019.

    Leti covjek po cesti ne mice se ne vidiš romobil od rizola pa te produ trnci kak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare