To je to što me zanima!

Vozač Toyote iz Splita: Propada mi papučica gasa

Splićanin Dino Bakotin kaže da mu je papučica gasa na Toyoti RAV4 propala u vožnji iz čista mira i to čak četiri puta. Auto je kupio 2008. god.
Vidi originalni članak

Dok sam Toyotu RAV4 vozio prošle godine u svibnju iz čistoga mira papučica gasa je otišla dolje, propala je do kraja, a auto je počeo ubrzavati. Stiskao sam kočnicu i udarao po papučici gasa i ona se nakon dvije tri sekunde vratila, ispričao je Dino Bakotin iz Splita. On je zajedno s ocem Regisom Toyotu kupio u kolovozu 2008. Dino kaže da su isto vozilo kupili i 2005. i s njim su bili jako zadovoljni. No s ovim koji su kupili tri godine kasnije imali su problema čak četiri puta. Svaki put je propala papučica gasa, a u servisu, kako kaže Dino, ih nisu ozbiljno shvaćali niti ih je kvar zanimao. Dodaje kako im smeta što u servisu problem podcjenjuju te se boji za sigurnost. U Toyoti Hrvatska su rekli kako kod nas još nije zabilježen niti jedan problem s gasom o kojima ovih dana pišu mediji. Kažu i da je slučaj Toyote RAV4 u Splitu riješen. Naglašavaju da je kvar otklonjen i da nije bio problem u papučici gasa.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • johntaylor 09.02.2010.

    prijstelj mi je nedavno kupio toyotu u zagrebu i kaze da su strasno bahati, jer sada imaju monopol na tržistu i ne daju toyotu dealerima više nego direktno prodaju

  • fiorito 06.02.2010.

    Zaista ne razumijem neke komentare. Pa čovjek je očigledno prijavio kraj mnogo prije i nisu ga uzeli za ozbiljno. Sada, kada je vidio da problem postoji širom svijeta, da nije problem u njemu, a zastupnik ga ne želi saslušati niti otkloniti kvar - ide u medije jer je očigledno to jedini način u ovoj zemlji da te saslušaju s respektom. Ili smo trebali čitati o njemu u crnoj kronici?! Što da se vama dogodi identična situacija, pa malo te zanese i nije ti svejedno - a kamoli da mi se gas zaglavi...U novome autu praktički...

  • TNT 1 06.02.2010.

    ma to on nema goriva pa sad malo šprica javnost kao ono imam RAV4 kako da susjedima objasnim žašto ga nevozim propada gas ...... a ono rezervar suh ko barut!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare