To je to što me zanima!

Vozači autobusa ZET-a će postrožiti kontrole karata

Iz Sindikata vozača ističu kako otvaranje samo prvih vrata na autobusima nije samovolja vozača, već propis ZET-a. Mole putnike za razumijevanje i suradnju
Vidi originalni članak

Iz Sindikata hrvatskog vozača priopćili su kako će vozači autobusa postrožiti kontrole karata na ulazu u autobuse. Stroži režim propisao je Centar za nadzor i upravljanje prometom u ZET-u, na vozače autobusa vrši se se dodatni pritisak o potrebi ulaza putnika samo na prva vrata.

Ističu kako putnici zbog toga negoduju jer smatraju da je to samovolja vozača ZET-a što često izaziva nepotrebne sukobe između vozača i putnika. 

- Koliko energično poslodavac želi sprovesti svoju namjeru, izjasnio se i kroz pisanu uputu …da je potrebno dozvoliti ulaz kod vozača, samo na prva vrata na svim stajalištima, bez obzira na vozni red jer je prioritet naplata prijevoza nad voznim redom! - stoji u priopćenju.

Mole putnike za razumijevanje i suradnju te se ispričavaju korisnicima usluga ZET-a u autobusnom prometu zbog kašnjenja uvjetovanim ovim propisom.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Lil_6 07.02.2014.

    uvijek na zimu odluče da se samo prva vrata otvaraju :P baš me zanima di je ono pravilo šta su govorili da se karta mora pokazivati na ulazu u tramvaj. Tramvaji bi prazni bili =))

  • dhabula6 21.01.2014.

    ovako, prva vrata su samo za ulaz, na ostala vrata nitko ne smije uci, znaci odsada izlazimo kroz krovni prozor, ili da si razbijemo izlaz za nuzdu? ovo ni hawking ne bi rjesio.

  • zlica505 21.01.2014.

    Šta se sad bunite? u Rijeci je tako već godinama pa se normalno svi vozimo u autobusima starim 20 godina. Imate najbolji prijevoz u Hrv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare