To je to što me zanima!

Vozači oprez: Kolnici su mokri i skliski, a mogući su i odroni

Zbog poplava zabranjeno je prometovanje na pojedinim županijskim i lokalnim cestama: ŽC Zamost-Brod na Kupi; LC Ravnice-Makov Hrib
Vidi originalni članak

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale DC8 mogući su odroni, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometnih nesreća usporeno se vozi na riječkoj obilaznici A7 između čvorova Orehovica i Škurinje u smjeru Rupe i u smjeru Zagreba te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Orehovica i Čavle smjeru Zagreba.

 Zbog poplava zabranjeno je prometovanje na pojedinim županijskim i lokalnim cestama: ŽC Zamost-Brod na Kupi;
LC Ravnice-Makov Hrib.

 Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. 

 Zbog radova na GP Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan).

 Zatvorena je državna cesta prema GP Miljana. Alternativni smjer kretanja za prelazak državne granice je granični prijelaz Plavić-Sedlarovo (prijelaz za putnike sa slobodom kretanja - državljani zemalja EU, EGP, CH). 

 GP Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila.

Na GP Gunja zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta).

 Zbog vjetra u prekidu su katamaranske linije Novalja - Rab - Rijeka, Mali Lošinj - Cres - Rijeka, Ubli - Vela Luka - Hvar - Split, Vis - Milna - Split, Jelsa - Bol - Split, Dubrovnik - Šipan -Sobra, brodske linije Komiža - Biševo te trajektne linije Ubli - Vela Luka - Split.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare