To je to što me zanima!

Vozači, oprez! Zbog magle smanjena vidljivost, mogući povremeni zastoji zbog radova

Do 16. listopada od 8 do 14 sati, zbog radova, prekida se promet na državnoj cesti DC55 Vinkovci- Županja, a vozila se kroz zonu radova propuštaju zadnjih 20 minuta u svakom satu
Vidi originalni članak

Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice na cestama u unutrašnjosti, pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi, izvijestili su u četvrtak iz Hrvatskog auto-kluba (HAK).

Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

VREMENSKA PROGNOZA Stiže nagla promjena vremena

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb zbog radova na čvoru Varaždin prekinut je promet na izlaznom kraku iz smjera Goričana prema Varaždinu i ulaznom kraku iz smjera Varaždina prema Zagrebu.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zbog radova na čvoru Učka zatvoreni su (obilazak je državnom cestom DC8). Danas od 8 sati do 14. listopada u 18 sati za sav promet bit će zatvorena Jadranska magistrala (DC8) od raskrižja Bakar-Meja do naselja Bakarac. Obilazak je preko Meje i Križišća.

Do 16. listopada od 8 do 14 sati, zbog radova, prekida se promet na državnoj cesti DC55 Vinkovci- Županja, a vozila se kroz zonu radova propuštaju zadnjih 20 minuta u svakom satu.

NESREĆA NA AUTOCESTI Detalji tragedije na A3: U autu koji je sletio s ceste bila su dva Makedonca, jedan je poginuo

Zbog odrona prekinut je promet na županijskoj cesti Gata-Naklice. Obilazak je državnom cestom Naklice-Omiš.

Na graničnom prijelazu Bajakovo/Batrovci na izlaz teretna vozila čekaju tri sata.

U pomorskom prometu nema poteškoća. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare