To je to što me zanima!

Vozači ZET-a zbog sudara bez plaće, prijeti im otkaz

Šteta na autobusima se procjenjuje na više od milijun kuna, a vozači neće dobivati plaću dok se slučaj ne riješi. Vozači će vjerojatno dobiti otkaz
Vidi originalni članak

Vozači autobusa koji su se u utorak sudarili u Remetinečkoj cesti u Zagrebu vjerojatno će dobiti otkaz, a istragu će proširiti i na odgovorne za vozne redove i djelatnike, rekao je Dubravko Baričević iz ZET-a za Večernji list. Oštrije sankcije prijete petero ili šestero zaposlenika ZET-a, a stegovne mjere će provesti nad njih desetak. Šteta na autobusima se procjenjuje na više od milijun kuna, a vozači neće dobivati plaću dok se slučaj ne riješi i suspendirali su ih. Vozač koji je izazvao nesreću prije nekog vremena je skrivio manju štetu u sudaru na poligonu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hugeci 02.03.2012.

    šta je primitivci odite vi vozit pa onda serite.

  • tricetri 05.03.2010.

    trebalo bi ponovno uvesti služenje vojnog roka od 12 mjeseci. bilo bi manje ovakvih glupih komentara. to što će oni dobiti otkaz, to je samo pranje ruku od strane šefova i čuvanje stolica. ovo je minimalna šteta naspram one koju godinama i svakodnevno rade zet-ove glavešine. manite se glupih komentara i ne naslađujte se na tuđoj muci. kriv je, neka snosi posljedice, ali svoje frustracije i ksenofobiju liječite na nekim drugim mjestima. najveće buhadžije protiv zetovaca su upravo oni koji ne plaćaju kartu i oni što traže posao a boga mole da ga ne nađu.

  • Piknik 05.03.2010.

    meni tetak radi u Zet-u i nije dao mito da bi se tu zaposlio,a svakome se nesreča moože desit i šteta nije ni 50000kn a kamoli milijun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare