To je to što me zanima!

Vozačica (25) je čekala zeleno: Kombi naletio, umrla na mjestu

Detalji nesreće na Slavonskoj aveniji u Zagrebu. Vozač kombija (48) je zahvatio mekani teren s južne strane kolnika i lijevom stranom naletio na betonski okvir i zaštitnu metalnu ogradu, a zatim se zabio u Fiat Punto
Vidi originalni članak

U petak oko 15.50 sati u teškoj prometnoj nesreći na Slavonskoj aveniji u Zagrebu poginula je mlada žena, koja je bila za volanom Fiata Punto.

POGLEDAJTE VIDEO:

PU zagrebačka objavila je u subotu priopćenje koje prenosimo u cijelosti:  

'48-godišnjak je upravljao kombijem marke VW Transporter zagrebačkih registarskih oznaka sjevernim kolnikom Slavonske avenije u smjeru zapada. Istočnije od raskrižja s Ulicom Sv. Ivana i Savskom cestom, kombijem je zahvatio mekani teren s južne strane kolnika i lijevom bočnom stanom naletio na betonski okvir i zaštitnu metalnu ogradu, a zatim nastavio kretanje kolnikom. Prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Fiat Punto zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 25-godišnjakinja, a bila je zaustavljena ispred raskrižja zbog crvenog svjetla na semaforu.

Na mjestu događaja smrtno je stradala 25-godišnjakinja, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Zbog prometne nesreće promet Slavonskom avenijom u smjeru zapada bio je obustavljen od 15.50 do 19.45 sati'.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Idi na 24sata

Komentari 415

  • douglas_1 19.02.2018.

    Ne znam ,još nikad nisam čuo za prezime četerdesetosmogodišnjak.

  • Hrco Kukac 18.02.2018.

    Pretežno... sućut obitelji. Čitam po drugim portalima kako razni stručnjaci komentiraju o uvođenju poticaja za kupnju novih i sigurnijih vozila... Ali ni to nije rješenje... Ipak je sve u ponašanju vozača... Jedna mi stvar nikad nije bila jasna: zašto proizvode automobile koji jure preko 200 km/h ??? Ok, kužim da neki vole brzu vožnju, ali nek onda idu na Grobnik i divljaju do mile volje. Ili jednostavno uvesti propis kod registracije vozila obavezna ugradnja blokade na 150 km/h. Više i ne treba...

  • kr.... 18.02.2018.

    Vozac kombija nema nikakvog opravdanja,prelazim to krizanje svaki dan vec 18god. i nagledao sam se svega i svacega i osobno par puta me sleper gotovo samljeo jer je projurio pod punom brzinom kroz crveno.Kakve sve ludake vidim kroz tih par minuta dok ne prodjem krizanje pomislim sta se tek dogadja cijeli dan.To vise nije slucajnost vec je bolest koju treba iskorjeniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare