To je to što me zanima!

Vozačica busa koja je dirnula svijet: 'Nisu mi ni zahvalili...'

Vozačica autobusa iz Prokuplja djevojčicu je spasila i do dolaska svih hitnih službi ugrijala 22. prosinca, a video njene reakcije tek je jučer počeo obilaziti svijet
Vidi originalni članak

Svi američki i brojni svjetski mediji u petak su pisali o Ireni Ivić, Srpkinji koja u Milwaukeeju vozi autobus i koja je od smrzavanja spasila djevojčicu.

Snimka Irenine brze reakcije na prizor djevojčice koji nogostupom tumara u vrlo malo odjeće unatoč prosinačkoj hladnoći, razgalila je srca milijuna Amerikanaca i ljudi diljem svijeta, o čemu smo i pisali

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozačica autobusa iz Prokuplja djevojčicu je spasila i do dolaska svih hitnih službi ugrijala 22. prosinca, a video njene reakcije tek je jučer počeo obilaziti svijet. 

U susjednoj Srbiji vrlo su ponosni na sada svjetski poznatu vozačicu autobusa, a Blic je s njom napravio i veliki intervju

- To je bilo jutro, vozila sam i na drugoj strani ulice vidjela malo dijete kako trči. Odmah sam zaustavila autobus. Znate, u blizini tog mjesta je i autoput. Morala sam zaustaviti vozilo. Moj cilj je bio samo da zgrabim dijete i da ga sklonim, prisjetila se tog hladnog prosinačkog dana Irena Ivić. 

- Znate, pogodilo me je, baš sam se zbunila. Jedna putnica je prišla i dala mi jaknu. Imala sam svoju, bila mi je na sjedištu, ali vjerujte uopće se nisam sjetila, dodajući da se djevojčica ubrzo smirila kada ju je uvila i smjestila u krilo pa je samo stavila prst u usta i zaspala.

- Nisam vjerovala da netko može pustiti dijete na ulicu i da ne zna gdje je. Nisam mogla vjerovati da se takve stvari događaju. Nisam saznala što se dogodilo i kako je dijete završilo samo na ulici, a oni mi nisu ni zahvalili, priznala je vozačica Irena. 

- Nisam očekivala ovakve reakcije. Jesam da mi možda nadređeni nešto kaže ili da me pohvali, ali da cijeli svijet priča o ovome, nikako. Pričala sam s brojnim medijima, svi me zovu. Znate, toliko sam se umorila da danas zbog toga i poziva nisam mogla ni otići na posao, zaključila je skromno Irena koja inače u SAD-u živi od 2006. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Nezgodan. 13.01.2019.

    Dobro jel dosta SRPKINJE koja je spasila dijete?? Apsolutno nista nacionalno nisam mislio al ubijate danima istim clankom. Tko ne bi spasio malo dijete? Ovi oni, ma brate svatko bi priskocio tko bi vidio da je dijete samo. I da prolazila su auta i nitko nije skontao da je dijete samo zato nije stao...

  • samoborac83 13.01.2019.

    Znaci nisam ucio engleski u skoli al sve jedno znam da boy znaci djecak a ne djevojcica .

  • 12.01.2019.

    I ja sam 2010te spasio dijete , bilo je 10 minuta mrtva pod vodom. u kanadi dobio zlatnu i srebrenu medalju od države. Dijete potpuno zdravo danas. Može se i pogledati (Mario Kneževič hero)

Komentiraj...
Vidi sve komentare