To je to što me zanima!

Vozačica Corse preživjela je nalet putničkog vlaka

Vozačica V. C. (30) nije vidjela putnički vlak pa je odlučila prijeći prugu unatoč znaku stop. Vlak se zaletio u stražnji dio. Žena je lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

Putnički vlak, koji je u ponedjeljak vozio na relaciji Zagreb - Kotoriba, oko 16 sati na pružnom prijelazu u Zaprešiću naletio je na Opel Corsu. Vozačica (30) nije stala na znak stop, zanemarila je i Andrijin križ. Izlazila je iz Ulice Pere Devčića, iz koje nije vidjela vlak. Odlučila je prijeći prugu bez dodatne provjere. Vlak je bio preblizu. Naletio je na stražnji dio Corse. Desna strana auta smrskana je, a od siline udarca odbačen je u metalni stup.
- Odjednom smo stali, a izvana se čuo jak udarac i škripanje - rekao je čitatelj Danijel koji je fotografirao nesreću. Kaže da je šokirana žena sama izašla iz auta i uz malu pomoć bolničara ušla u kola Hitne.
- Vozačica je zadobila samo lakše ozlijede, a liječnička pomoć pružena joj je u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh - rekli su nam u policiji. Vlak je nakon nešto manje od pola sata, nastavio vožnju prema Kotoribi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare