To je to što me zanima!

Vozačica je oduzela prednost motociklu, muškarac u bolnici

Rijeka: Vozačica N.S. (57), VW Pola, je dolazila iz smjera centra prema Vežici te na raskrižju Kumičićeve i Mihanovićeve ulice nije propustila vozača Yamahe
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u četvrtak u 18.15 kod Orijentovog igrališta na Vežici, teže je ozlijeđen motociklist B.K. (59) iz Rijeke.

Do nesreće je došlo kada je vozačica N.S. (57), VW Pola riječkih registracija, dolazila iz smjera centra grada prema Vežici te na raskrižju Kumičićeve i Mihanovićeve ulice nije propustila vozača Yamahe, koji se iz suprotnog smjera također uključivao u Mihanovićevu i imao prednost.

Motociklist je udario u prednju desnu stranu automobila. Hitno je prebačen u obližnji KBC Sušak. Neslužbeno doznajemo da mu je slomljena noga.

Inače, ovo riječko raskršće znano je po mnogim prometnim nesrećama jer se Kumičićeva iz dva suprotna smjera spaja u jednosmjernu Mihanovićevu. Vozači iz smjera Vežice prema gradu imaju prednost prolaska no to se pravilo često zanemaruje jer vozače zbunjuju nepropisno parkirani automobili na desnoj traci jednosmjerne Mihanovićeve, koji im onemogućavaju neometan protok prometa. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Tko si ti 15.11.2014.

    http://tinyurl.com/q5t3m6v

  • sonny42 14.11.2014.

    Nedavno se vozim motorom kroz grad...na Slavonskoj aveniji gužva...vozači koji su me uočili da prolazim (bukvalno puževim korakom) između vozila vrlo korektno su se pomaknuli da mi omoguće prolaz sve do jednog veSeljačine koji me je pogledao i dobacio..'Koji k***ac ja hoću'..eto zbog takvih likova mi motoristi na žalost ginemo..Želim brz oporavak kolegi bikeru..

  • kristijan5555 14.11.2014.

    tko vozi motor zna kakvi su problemi s neodgovornim vozacima auta,a ostali samo mogu pisati gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare