To je to što me zanima!

Vozačica je terencem pregazila curicu, ona prošla bez ozljeda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Curicu Wen Wen (5) roditelji su oko 7.30 sati vodili u vrtić. No, malena nije htjela hodati. Stajala je na cesti i histerično vrištala. U tom trenutku naišla je Honda CRV
Vidi originalni članak

Brzo, brzo, podignite auto!, vrištala je majka 5-godišnje djevojčice koju je u petak ujutro pregazio terenac u kineskom gradu Hangzhou. 

Curicu Wen Wen roditelji su oko 7.30 sati vodili u vrtić. No, malena nije htjela hodati. Stajala je na cesti i histerično vrištala pa ju je majka ostavila i produžila bez nje. U tom trenutku iza ugla se pojavila crna Honda CRV kojom je upravljala 30-godišnja žena. Vozačica nije vidjela malenu koja je sjedila nasred ceste i terencem je prošla preko nje. 

Nakon što je shvatila što se dogodilo majka je počela vikati i moliti prolaznike za pomoć. Desetak ljudi okupilo se oko auta teškog 1,6 tona i podiglo ga. Srećom, djevojčica je bila neozlijeđena. Prevezli su je u bolnicu, a nakon pregleda je puštena. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sober 13.12.2011.

    nisu prikazali kako je ta mater curicu triskala i tukla šakama po glavi, kad joj je dosadilo što curica plače onda ju je ostavila na sred ceste... mater treba zatvoriti u ludaru a curicu dati boljim roditeljima..

  • jane82 13.12.2011.

    O Bože..jadna curica...pa šta ta mater misli samo tako pustiti dijete na sred ceste???...Isuse!!! mišica mala šta je doživjela..:((

  • Petraartep 13.12.2011.

    ...Mala razmežena derišta.... Da je slušala odmah starce nebi se to ni desilo..... Ali kad neki dopuštaju djeci toliko da se oni mogu derati na ulici... Sami su si onda krivi... Treseneš ga po guzi i gotovo.. Nema da te ne želi slušati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare