To je to što me zanima!

Vozačica motocikla pretjecala, pala na cestu i slomila nogu

Vozačica (38) motocikla je pretjecala po punoj crti. Da bi izbjegla sudar sa Škodom koja joj je išla ususret, zakočila je i pala. Škoda je udarila u motocikl i zapalila se
Vidi originalni članak

Vozačica (38) motocikla iz Tara u utorak nešto iza 8 sati teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći na cesti Poreč – Novigrad u blizini Tara. Upravljajući svojim Piaggio Beverlyem vozačica je na ravnom dijelu ceste, kažu u policiji, preko pune linije, pretjecala vozilo ispred sebe. Iz suprotne strane nailazila je Škoda Felicija pa je vozačica kako bi izbjegla frontalni sudar naglo zakočila i pala. Škoda koju je vozio 52-godišnjak iz Poreča naletjela je na nju i motocikl. Od siline udarca motocikl se raspao na dva dijela, a Škoda je sletjela van kolnika. Prilikom prevrtanja automobil se zapalio i djelomično nagorio u predjelu motora.

Kako doznajemo vozačica motocikla ima slomljenu nogu i liječi se u pulskoj Općoj bolnici dok je vozač Škode prošao s lakšim ozljedama. 

Grunulo je toliko jako da sam se u svojem kamionu stresao. Auto je najednom planuo, ali su ga brzo ugasili – kaže 39-godišnji vozač kamiona Predrag Novak iz Varaždina koji se našao u blizini mjesta nesreće. 

Promet je na toj dionici bio u prekidu do oko 11 sati i vozilo se obilaznim pravcima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 23.07.2014.

    Najbolje da se sve te bijele crte, i pune i isprekidane više niti ne stavljaju na ceste. Uštede će biti ogromne, a hrvatski vozači su ionako pametniji od prometnih stručnjaka koji odlučuju gdje ih postaviti na ceste, pa ih nitko ne poštuje.

  • Zavjesa007 23.07.2014.

    Dobro da nije nesto gore. S obzirom na uobicajene posljedice motoristickih nesreca ovo je prava sreca.

  • Osveta_1 22.07.2014.

    Pretjecala po punoj crti. To svi motoristi rade. Ništa novo. Novo bi bilo da ih se za takve prekršaje drastično kažnjava oduzimanjem vozačke dozvole, velikom novčanom kaznom, oduzimanjem ostale imovine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare