To je to što me zanima!

Vozačica pretjecala i zabila se u auto, čovjek teško ozlijeđen

Koprivnički policajci su utvrdili da je nesreću oko 13 sati izazvala mlada vozačica koja je svojim Seatom Cordobom neoprezno pretjecala. Frontalno se sudarila s V.K.
Vidi originalni članak

Vozačica K.G. (21) lakše je ozlijeđena, dok je 74-godišnji V.K. zadobio teške ozlijede u prometnoj nesreći na koprivničkoj obilaznici. 

Koprivnički policajci su utvrdili da je nesreću oko 13 sati izazvala mlada vozačica koja je svojim Seatom Cordobom neoprezno pretjecala. Frontalno se sudarila s V.K. koji je naišao u Renault Meganeu iz suprotnog smjera. Vozila su zbog siline sudara sletjela s ceste i unesrećene su morali izvlačiti koprivnički profesionalni vatrogasci. 

Protiv K.G. slijedi optužni prijedlog Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici. Ona i vozač su zbog ozljeda prevezeni u koprivničku bolnicu. Cesta je neko vrijeme bila zatvorena, a promet je ponovno normaliziran oko 14 sati.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mimi2 27.09.2011.

    Trebalo bi poslati neku ozbiljnu komisiju u tu Koprivnicu da malo provjeri tamošnje instruktore. Svakih 10-ak dana je neka prometna iz tog kraja u crnoj kronici. Također molim sve one koji preticanje u zavoju nazivaju "prednošću", da ponovno polažu vozački, za dobro svih nas koji smo svaki dan u autu. Meni se ne gine!

  • renčica 27.09.2011.

    ona premlada, on prestar i eto ti nesreće ....

  • dvije litre cole 27.09.2011.

    poruka za hrca993. ne znam imate li vi vozačku, ali zbog ovakvih razmišljanja se i događaju nesreće i ljudi ginu na cestama. po vama očigledno treba kazniti čovjeka koji je mirno i poštivajuči sve zakone vozio svoj auto i umalo bio ubijen. žalosti me što dajete potporu bezobzirnoj vozačici koja je uzrokovala tragediju kod dviju obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare