To je to što me zanima!

Vozačica pretjecala šleper i kod Našica ubila dječaka

Unatoč brzoj intervenciji hitne pomoći dječak (4) je preminuo bolnici. Vozačica (45) je naletjela na dječaka Passatom i odbacila ga u obližnji kanal
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u utorak je oko 16.30 sati teško stradao četverogodišnji Nenad Amić u Vukojevcima kod Našica. Na dječačića koji je stajao uz cestu, kako tvrde mještani, naletjela je vozačica (45) VW Passata iz Velimirovaca. Žena je navodno počela pretjecati tegljač preko pune linije i udarila dječaka. Doslovno je Passatom podigla dijete i odbacila ga u kanal pored ceste. Kolima hitne pomoći prebacili su ga u Opću županijsku bolnicu u Našicama gdje je preminuo niti sat kasnije. Nenad je, inače, s roditeljima Milanom (27) i Jadrankom (28) došao iz Graberja nedaleko Požege u posjet djedu u Vukojevce. Otac Milan kaže da još ništa nije rekao supruzi, jer ne vjeruje da bi podnijela vijest o smrti sina. Milan i Jadranka imaju još troje djece.
- Jedva se zaustavila stotinjak metara dalje. Vozač tegljača pokušao je odmah pomoći Nenadu čije su cipelice odletjele još desetak metara od njegova tijela. No, nije bilo pomoći! - kaže dječakov brat Ivica koji kaže da je vozačica i pokušala pobjeći.
Mještani Vukojevaca ogorčeno su komentirali nesreću, jer, kažu, cestom se luđački vozi, a nisu izgrađeni nogostupi za pješake. Nedeljko Ivanišević (28), očevidac nesreće, kaže da od srijede neće više slati svojih troje djece u školu dok se ne riješi problem nogostupa.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • deo09 30.10.2009.

    sori ''tanjamoja'' mislio sam na ''lordprotector''!!!!!!!!!

  • deo09 30.10.2009.

    Živim u tom selu,ali u sporednoj ulici, žena uopće nije kriva ta djeca tamo trce po ulici i jos pretrcavaju pred autim.....\'\'tanjamoja\'\' ta zena je bila u pravu sto je otisla jer policija je uvijek rekla da ko kod zatepe nekog ili nesta kod njih da nestane nego da produzi u grad u policijsku stanicu i neka se prijavi jer ako staneš oni će te napast a pošto imaju oruzja moglo bi biti svašta!!!! tako mi svaku novu godinu ili neki blagdan moramo misliti hoce li nam metak pasti u dvorište jer oni pucaju s automatskim oružjem, a policija uopce ne reagira na to jer im nemogu nista jedino da dodu specijalci kao sto su dosli u jednu kucu i uzeli sve oruzje!!!!

  • WebSuperman 28.10.2009.

    da dijete nije bilo bez nadzora ne bi se sranje dogodilo...zato baš i ne krivim vozačicu, svi vi pretičete šlepere ispred sebe, nemojte srat da to ne radite. no, idemo dalje, sranja se događaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare