To je to što me zanima!

Vozačica tramvaja krivo skrenula i udarila u Golf

Nema ozlijeđenih u sudaru tramvaja i Golfa u Savskoj ulici kraj Cibone u Zagrebu. Kriva je vozačica jer je pogrešno okrenula skretnicu
Vidi originalni članak

Vozio sam oko 8 sati Savskom prema sjeveru. Nastala je nekakva kolona. Prošao sam kraj Cibone nekoliko minuta nakon sudara. Nisam vidio da je itko ozlijeđen, rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografije prometne nesreće u zagrebačkoj Savskoj cesti kraj Cibone.
- Kraj Golfa sam vidio starijega gospodina kako pognut stoji. No mislim da nije ozlijeđen. Gužva je nastala u trenu. Čak smo morali automobilima skretati na pločnik kako bismo se probili kroz mjesto nesreće, koje je bilo potpuno zakrčeno za promet u Savskoj - rekao nam je čitatelj.
Ni čitatelj Damir Bešić, koji je također snimio sudar, nije znao kako su se sudarili tramvaj na liniji broj 13 i Golf "dvojka".
- U tramvaju je bilo putnika, no nisam vidio da je netko ozlijeđen - rekao je Bešić.
- Vozačica tramvaja J. S. (34) vozila je "trinaesticu" Savskom prema sjeveru. Na križanju kraj Cibone pogrešno je stisnula skretnicu i skrenula u Golf sisačkih registracija koji je vozio T. D. (55). Nitko nije ozlijeđen. Zastoj prometa u Savskoj bio je od 8.10 do 8.28 - rekli su nam u četvrtak u PU zagrebačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare