To je to što me zanima!

Vozačicu (25) iz Klaićeve ulice već osuđivali za razbojništvo

Sudac joj je odredio jednomjesečni pritvor kako ne bi ponovila djelo. Vozačica je vozila pod zabranom i prošla kroz crveno svjetlo. Ima već 22 prometna prekršaja
Vidi originalni članak

Sa Šancovim ovratnikom na vratu I.S. (25), doveli su na Županijski sud u Zagrebu. Sumnjiče je da je u ponedjeljak oko 21 sat skrivila nesreću u Klaićevoj ulici u Zagrebu u kojoj je teško ozlijeđen pješak (61)

- Nisam kriva za prometnu. Prošla sam na zeleno svjetlo - nastavila je tvrditi i pred sucem istrage. 

Bila je uznemirena i djelovala je izbezumljeno. No, njezine tvrdnje srušili su iskazi brojnih svjedoka koji su govorili suprotno. 

Sudac joj je odredio jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi ponovila djelo. Naime, vozačica, koja je vozila pod zabranom i prošla kroz crveno, dosad je skupila 22 prometna prekršaja. Osim za promet, evidentirana je i zbog razbojništva. Pravomoćno je 2011. osuđena na jednogodišnju kaznu zatvora koju je odslužila u zatvoru u Glini. Iz zatvora je izašla 2012. godine.

>>> Ostat će bez noge? Prošla je kroz crveno i smrskala pješaka 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • grbusa 09.11.2013.

    Cija je to kcerka kad joj je i dalje omoguceno da vozi auto ! Jel moguce da nepostoji zakon za one kojima nije mjesto za volanom ! Sta ona jos mora napravit da bi joj dozivotno bilo ukinuto pravo na voznju !? UZAS I NEVJEROVATNO !

  • Tiranosaurus 09.11.2013.

    Bonnie..a gdje ti je Clyde?

  • Mystic_1 09.11.2013.

    Tko daje vozačke takvima ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare