To je to što me zanima!

Vozaču pozlilo pa se zabio u betonski stup; umro u bolnici

Muškarac (63) je u srijedu navečer izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u stup zgrade na križanju Crvenog križa i Kneza Branimira. Prevezli su ga hitno u bolnicu
Vidi originalni članak

Muškarac M. A. (63) je u srijedu oko 22.50 sati Mercedesom naletio na betonski stup zgrade na križanju Crvenog križa i Kneza Branimira u širem centru Zagreba. 

Vjerojatno mu je pozlilo. Prevezli su ga u KBC Zagreb, gdje je preminuo. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • tototone 02.05.2015.

    Koliko ja vidim, ovaj celavi navlaci ampulu nekog lijeka, a ne slikaje..Hitnjacima je ovo svakodnevnica, sta je trebao, panicariti i plakati?...Ja virujem da su oni obavili posao najbolje i najkvalitetnije sto su mogli...svaka im cast, nije ovo za svakog.

  • Boby_1 01.05.2015.

    Vidim da ste totalno ne upućeni u događaj i zaključujete na temelju slike! Gospodin na slici NIJE slikao ,samo je navlačio Adrenalin koji se daje prilikom reanimacije . 70% vas niti nebi moglo raditi taj posao, ali je glavno da ste svi vi pametni i da zaključujete na temelju slike!!!!

  • SinišaRadojčić-Babino Unuće 01.05.2015.

    Svi iz ove ekipe na zapadu momentalno bi dobili nogu u guzove . Onaj čelavi konj valjda i njegov tata kada bi imao isti slučaj on bi se smijao jer sutra dan ima kilu kruha više da poždere j...... u usta .Možda je srpski cigan taj ćelavac iz ekipe jer oni samo slave kad neko umre. PA BIKU JEDAN NIJE TO BIO KLOŠAR DA MU SE TI SMIJEŠ DOK ON JADAN UMIRE. KOD MENE OSOBNO JER SAM CIGAN U NASELJU ISTOG MOMENTA BIO BI LINČOVAN SA 20 KILA UTEGA NA NOGAMA TAKO SE RADI KONJIMA KOJI NE POŠTIVAJU ČOVJEKA DOK UMIRE. Ja da mogu tebe spasit poslje ovoga lupio bih te macom u ćelo da prije rikneš.Siniša i Mato ti žele da tako prođeš pa da ti se nasmijemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare