To je to što me zanima!

Vozaču su naplatili PDV na sokove iz minibara busa

Autobus s njemačkim turistima na putu za Rabac nakon više od tisuću kilometara “zapeo” je tri sata na carini prijelaza Rupa jer su morali platiti PDV
Vidi originalni članak

Autobus s njemačkim turistima na putu za Rabac nakon više od tisuću kilometara “zapeo” je tri sata na carini graničnog prijelaza Rupa. Vozač je mogao nastaviti put tek nakon što je platio PDV na sokove iz minibara. Iz riječke carinarnice kažu da bi autobusi u tranzitu preko Hrvatske morali imati plombiran minibar.
- Vozač zarađuje na putnicima. Zakon to ne poznaje i naplatili smo mu PDV. Što će nam turisti koji ostavljaju samo limenke - kaže službenik carinarnice.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 1Broj 07.05.2009.

    Bravo..............................................samo je trebalo jos i uzeti bar 100 eura po glavi u busu...........................ma treba im naplatiti kada dolaze kod nas.........................sta vi serete po cariniku?............................odlicno covjek!.............................ja parkiram pored mercedesa njemackih tablica,ne platim kartu,vratim se,ja imam plavo za brisacem on nema,jel to ok?...............................u mojoj zemlji ljudi u mojoj..............................treba im uzeti sve sto imaju pa makar se ne vratili nikada vise..........................svejedno samo zagadjuju MOJU hrvatsku.

  • austrijanka 06.05.2009.

    i Hrvati zele da im se dolazi na more??????? Oni bi najradie da se novac uplati na racun i onda netreba ni doci na more!!!!!! HRVATI

  • kk666 06.05.2009.

    ovo je stvarno sramotno

Komentiraj...
Vidi sve komentare