To je to što me zanima!

Vozeći autobus pun djece, razgovarao je mobitelom

Vozač je nekoliko minuta razgovarao mobitelom dok je vozio. U zadarskoj tvrtki Liburnija strogo osuđuju takvo ponašanje svojeg djelatnika
Vidi originalni članak

Vozač autobusa zadarske tvrtke Liburnija na kolodvoru je pokupio mnoštvo učenika koji su to jutro išli u školu. Vozio ih je na Borik i nekoliko minuta tijekom vožnje razgovarao mobitelom.
- Bus je bio pun djece. Stajali smo kraj njega i s jednom gospođom komentirali njegovo nemarno ponašanje. Zgrozilo nas je to jer je riskirao živote učenika - ispričala je učenica koja se prošli tjedan vozila u autobusu i fotografirala vozača dok je razgovarao mobitelom.
Iz tvrtke Liburnija osuđuju ponašanje svojeg djelatnika.
- Postoje redovite kontrole koje prate naše vozače kako ne bi kršili prometne propise. Najčešće ih kažnjavamo novčano, tako da im od plaće oduzmemo 10 ili 15 posto. Ako se prekršaj ponovi, slijedi opomena pred otkaz - rekao je Slobodan Erslan iz Liburnije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • spocky 14.10.2008.

    to je postala prečesta pojava i očito je da nitko ne mari za to. kad sam išla u srednju u par navrata vozač autobusa je razgovarao na mobitel i to kad je imao prepun autobus djece. kad sam mu prigovorila, nazvao me razmaženom,neotesanom balavicom, kako se usuđujem na njega se postavaljat. kad sam mu rekla da ću ići na kolodvor do njegovog nadležnog, rekao mi je neka samo idem, da to ionako ništa ne znači. pretpostavila sam da ima pravo te nisam ni otišla. od onda se nisma više vozila u to vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare