To je to što me zanima!

Vozili 'cik-cak': Sudarila se 2 glisera, ozlijeđen maloljetnik

Protiv vozača glisera policija je podnijela kaznene prijave. Maloljetnom Poljaku je liječnička pomoć pružena u riječkoj bolnici. Jedan gliser je znatnije oštećen
Vidi originalni članak

Dva glisera sudarila su se u ponedjeljak oko 20.30 sati ispred kampa na otoku Krku. Teže je ozlijeđen maloljetni Poljak. Ministarstvo mora i prometa je izvijestilo da su gliseri 300 metara od obale lokalnoga kampa u mjestu Ježevac, vozili 'cik-cak'. Nisu držali potreban razmak te su se u jednom trenutku sudarili. 

- U sudaru su sudjelovali A.P., poljski državljanin koji je upravljao vlastitim plovilom tipa gliser naziva "Amisaim" dužine 6,5 metara, pogonjen vanbrodskim strojem snage 147 kW, poljske zastave sa tri člana posade te R.W. koji je upravljao vlastitim plovilom, također gliserom naziva „Igor“, dužine 5,2 metra koji je pogonjen vanbrodskim strojem snage 95,6 kW, poljske zastave sa jednim članom posade K.J.B. , maloljetnim poljskim državljaninom koji je u ovoj pomorskoj nesreći nažalost zadobio teške tjelesne ozljede te je medicinski zbrinut u riječkoj dječjoj bolnici Kantrida - izvijestilo je Ministarstvo mora. 

Gliser "Igor" je u nesreći znatnije oštećen. Policija je protiv vozača glisera podnijela kaznene prijave

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jozabroz 22.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Samir-OS 21.07.2015.

    Kad poljaci polude bježte na sigurno. Naplatiti im dobre kazne ili oduzeti plovila dok ih ne podmire. Baš kao i njihova policija što radi s našim vozačima kamiona. Traže prekršaj i gdje ga nema.

  • gordi 21.07.2015.

    nemamo dovoljno teksta i informacija, pa cemo objaviti karakteristike glisera....

Komentiraj...
Vidi sve komentare