To je to što me zanima!

Vozio je u suprotnom smjeru od Karlovca prema Zagrebu

PRESTALA OPASNOST: Hrvatski autoklub na društvenoj je mreži upozorio vozače da se vozilo na autocesti A1 od čvora Karlovac kretalo u suprotnom smjeru
Vidi originalni članak

Oko sat vremena nakon što je HAK na društvenoj mreži upozorio vozače kako se vozilo na autocesti A1 od čvora Kralovac prema Zagrebu kreće u suprotnom smjeru, obavijestili su sve da je opasnost prestala.

Zbog snijega vozi se otežano u većem dijelu unutrašnjosti i Hrvatskom primorju, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. U priobalju i podno Velebita mjestimice puše jaka i olujna bura. U dijelu Dalmacije i Istre kolnici su mokri ili vlažni te skliski od kiše. U Gorskom kotaru ponegdje ima i magle. Vožnja u koloni i zastoji mogući su na dionicama na kojima prolaze vozila zimske službe (ralice u baterijama) pa vozače molimo za strpljenje, savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez zimske opreme. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Trenutno nema slobodnog cestovnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i Rijeci te obrnuto.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • kesni 04.01.2016.

    oduzet vozacku dozivotno

  • Artusartus 04.01.2016.

    Imamo 4 (četiri) puta više policajaca (po broju stanovnika) nego bilo koja druga "uljuđena" država; u većini tih država nemaju "presretače" (čak i ne znaju što bi to bilo), ali imaju nekoga tko prati video-nadzor.

  • Bistrica 04.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare