To je to što me zanima!

Vozio autobus pun ljudi i razgovarao na mobitel

Vozač će vjerojatno dobiti opomenu pred otkaz zbog tog razgovora što AP Varaždin oštro brani, rekao je direktor tvrtke Zdravko Šimek
Vidi originalni članak

Pričao je na mobitel, onako mrtav hladan kao da ne vozi autobus.
I to dobrih par minuta, rekao je M.H. koji je uslikao nemarnog vozača. Čitatelj M.H. putovao je u četvrtak na fakultet, busom AP Varaždin, koji vozi na relaciji Novakovec - Varaždin.
- Iznenadilo me to da se takvi slučajevi ponavljaju unatoč kaznama koje prijete takvim vozačima - komentira M.H.
Direktor prometa varaždinskog AP-a Zdravko Šimek objasnio nam je kako se firma strogo protivi takvom ponašanju.
- Prema pravilniku vozačima je zabranjeno koristiti mobitel za vrijeme vožnje. Razgovor mobitelom smatra se težom povredom radne dužnosti i može se dobiti otkaz zbog toga - kaže Šimek.
U AP-u Varaždinu nedavno je bio slični slučaj kada je vozač zbog korištenja mobitela u vožnji dobio opomenu pred otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mmihin7 11.11.2007.

    Ja bih komentirao tog tipa koji je poslikao vozača jer mislim da nije fora dobiti 100 kuna a da bez veze zakopa vozača. Osim toga vozač se mora javiti na poziv ako ga neko zove možda i službeno.Zato preporučim svim takvim fotografima koji slikaju bez veze i ulaze u nečiju privatnost da se mogu naći i na sudu jer niko mu nije dozvolio da ga slobodno slika.TO JE NJEGOVA PRIVATNOST.Isto tako neki je dan poslikan prizor vjerojatno sex u renou žutom u zagrebu usred dana.da je mene ko tako poslikal mislim da bi ga tužio i poslije RAZBIO.

  • Luka_Zg 30.10.2007.

    ja bi ga cesno po uhu i rekao mu da spremi mobitel jer vozi vazne i poslovne ljude :)))

  • miro333 30.10.2007.

    \"a da je stao da razgovara ovaj bi idiot pitao zašto se stalo i rekao da mu se žuri i da će zakasniti na predavanje......\" a da se polupo zbog mobitela onda bi ga i ti osudjivao i prico kako je glup taj vozac koji telefonira dok vozi djecu! ovdje se radi o pohlepi jer onaj ko je poslo dobit ce 100kn, a vozac je mogo dobit otkaz sto je i trebo - neradi on na centrali i nema sta pricat na telefon dok vozi - za njega vrijede ista pravila kao i za druge sudionike u prometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare