To je to što me zanima!

Vozio bez dozvole i odbio test na droge pa završio u zatvoru!

Vozač je upravljao autom u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, a uz to se odbio podvrgnuti testiranju na droge. Uhićen je te mu je sudac odredio 10 dana zatvora
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 17.30 sati, policija je na Šišanskoj cesti u Puli zaustavila automobil Kia, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 38-godišnjak

Utvrđeno je kako upravlja vozilom u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, a uz to se odbio testirati na droge.

Vozač je uhićen i radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama priveden na nadležni sud, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od deset dana.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • POTPEC 02.10.2019.

    E dragi novinari napravit takve prekršaje i ne staviti ime i prezime na stub srama dotičnog je isto kao da niste ni napisali članak. Možda bi to bilo bolje jer da radite kod mene za taj članak bi dobili O (nula) kuna, a možda i otkaz.

  • vidum 02.10.2019.

    Prije par dana slušam vijest o redorderu po visini određene novčane kazne. Morati će platiti gotovo sto tisuća kuna, a ako ne plati, mogao bi do 60 dana u zatvor!? Koliko je u Hrvatskoj onih koji mogu zaraditi 2000 kuna dnevno? Ako ova država ikad bude mijenjala ime, moj prijedlog je Vrapče.

  • komentator18 02.10.2019.

    Dogodi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare