To je to što me zanima!

Vozio migrante, bježao policiji pa sletio s ceste u Međimurju

Vozač, a riječ je o 20-godišnjem državljaninu Srbije, je pokušao pobjeći, ali su ga policajci savladali i odveli u Policijsku postaju Mursko Središće na kriminalističko istraživanje
Vidi originalni članak

Jutros, u srijedu, oko 4 sata policajci iz Murskog Središta uočili su osobni automobil u blizini granice u naselju Grabovnik i posumnjali da se radi o prijevozu ilegalnih migranata prema susjednoj Sloveniji. Uz upaljena rotacijska svjetla krenuli su prema vozilu, ali se vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka dao u bijeg. 

Tijekom potjere odbjegli je vozač velikom brzinom u pretjecanju drugog policijskog vozila udario u njegov retrovizor i nastavio bijeg velikom brzinom. No, zbog velike brzine vozač je u oštrom zavoju kod mjesta Banfi automobilom sletio s ceste nedaleko naselja Banfi, pri čemu je udario u zaštitnu ogradu. 

Vozač, a riječ je o 20-godišnjem državljaninu Srbije, je pokušao pobjeći, ali su ga policajci savladali i odveli u Policijsku postaju Mursko Središće na kriminalističko istraživanje. 

Petorica stranih državljana, koji su se nalazili u osobnom automobilu vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Policija nastavlja s krim. istraživanjima a prema migrantima će se primijeniti odredbe Zakona o strancima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Boje straha 04.06.2019.

    Za vojni sud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare