To je to što me zanima!

Vozio pijan bez dozvole, sletio s ceste, udario u stup, potom završio u kanalu i udario u drvo

Utvrđeno je da vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom i vozačka dozvola mu je istekla. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će podneseno izvješće, kažu u policiji
Vidi originalni članak

Bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola 61-godišnjak je prouzročio nesreću, sletio s kolnika i teško se ozlijedio u ponedjeljak oko 12.30 u Karlovcu, između naselja Orlovac i Rečica. Očevidom je utvrđeno da je vozač upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,39 g/kg. 

Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, te je u zavoju vozilom sišao van kolnika, udario u metalni stup i u daljnjem nekontroliranom kretanju odvodnim kanalom udario u drvo.

- Utvrđeno je da vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom i vozačka dozvola mu je istekla. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će podneseno izvješće, a vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama - kažu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bečar-bečar 21.12.2021.

    vozačka mu važi jer u pandemiji nije obavezan produžiti dozvolu...

  • 21.12.2021.

    Eto i takav ti ubije dijete ili tebe i dobije tri godine zatvora ako i toliko... Povećati kazne našem čovjeku samo to prolazi,udri po đepu i oduzeti vozačku dozvolu!

  • StjepanValjak 21.12.2021.

    Neki toliko kriminala ne naprave u životu

Komentiraj...
Vidi sve komentare