To je to što me zanima!

Vozio pijan, prešao u suprotni trak i sudario se s Cliom

Pijani vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja, a sudario se 44-godišnjom vozačicom, koja je upravljala vozilom bjelovarskih oznaka
Vidi originalni članak

U subotu, oko 21.55 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava 22 – godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,42 promila osobnim automobilom Renault Clio sisačke registarske oznake. 

Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Renault Clio bjelovarske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 44-godišnja vozačica, koja je ozlijeđena. 

Pijani vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Drug_Bartol 13.07.2020.

    Ja bi tima koji pijani voze odma uzeo vozacku na godinu dana pa nek si on misli kad ce sljedeci put vozit pijan i ugrozavat ostale sudionike u prometu!!!!

  • frajer_2 13.07.2020.

    balonja od 22 godine pijan i misli da je baja

  • Josper_1 13.07.2020.

    Imamo toliko debilnih zakona, a ljudi nam se voze pijani po cesti ko ovce. neki mjesec predvecee lik sa nekom starom astrom usao u moju traku i tako nastavio voziti, sreca je samo da sam ga na vrijeme vidio i skrenuo u tude dvoriste da ga izbjegnem. za alkohol je jedino rjesenje zatvorska kazna kao u americi i oduzimanje vozacke na nekoliko godina, ne mjeseci. Iznad 1 promil bi trebalo biti bez ikakvih dvojbi 30 dana zatvora, min. 10 000 kn kazne i 1 god bez vozacke, a preko 1.50 odmah u zatvor na 3 mj, 30 000 kn kazne i namanje 3 godine bez vozacke. Vjerujte mnogi bi dvaput razmislili, novac nekima nije problem, ali vozacka i zatvor jest za vecinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare