To je to što me zanima!

Vozio pijan: Sletio Škodom u kanal pa se prevrnuo na krov

Vozač, koji je bio sam u vozilu, nasreću nije ozlijeđen. Tijekom očevida je alkotestiranjem utvrđeno da je pijan i da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola od 2,24 promila
Vidi originalni članak

Na dionici županijske ceste 4157 kod mjesta Sičice, na novogradiškom području u četvrtak popodne oko 17.45 sati dogodila se prometna nesreća koju je skrivio alkoholizirani vozač (53).

Očevidom na mjestu događaja policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što se 53-godišnji vozač osobnog automobila "Škoda" novogradiških registarskih oznaka nije kretao sredinom obilježenog prometnog traka već je desnim kotačima automobila prešao na travnatu bankinu sa strane kolnika, nakon čega se automobilom nakratko ipak uspio vratiti natrag na kolnik, ali je prilikom zanošenja vozilom prešao preko cijele širine kolnika i sletio u putni kanal, gdje se automobil prevrnuo na krov. 

Vozač, koji je bio sam u vozilu, nasreću nije ozlijeđen. Tijekom očevida je alkotestiranjem utvrđeno da je pijan i da je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola od 2,24 promila. Zbog alkoholiziranosti smješten u policiji u posebnu prostoriju do otriježnjenja, bit će prekršajno prijavljen

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Mbb 25.05.2018.

    Zatvoriti na psihijatriju na 10 godina

  • Guest_user_38112 25.05.2018.

    ovo je jedan od onih koji toleiriraju alkohol i prave se pametni da je to ok kao u članku nekidan...

  • Zoroos 25.05.2018.

    Wiga,i slični ne komentiraju.samo motoristi divljaju i ugrožavaju sve oko sebe.a šta je ovo? U biti,svaki komentar je suvišan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare