To je to što me zanima!

Vozio s 1,67 promila i zabio se u auto u kojem je poginula žena

Po izlasku iz zavoja kod Višnjana, pijani vozač prešao je u suprotni smjer i frontalno se sudario s Nissanom, pulskih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 70-godišnjakinja koja je poginula na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

Žena (70) poginula je u srijedu poslijepodne u teškoj nesreći na području Višnjana, a istarska policija jutros je objavila detalje prometne nesreće.

Kako navode, vozač (60) Peugeota imao je 1,67 promila alkohola dok se vozio iz Nove Vasi prema Višnjanu. 

Po izlasku iz lijevog zavoja, između mjesta Farini i Brčići,  vozač je prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se frontalno sudario s Nissanom, pulskih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 70-godišnjakinja.

Vozačica je poginula na mjestu nesreće, dok je vozač drugog auta zbog lakših ozljeda zadržan na liječenju u pulskoj bolnici. Tijelo preminule je po nalogu nadležnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice.

VIDEO: CESTA JE ZATVORENA Frontalni sudar u blizini Poreča: Jedna žena smrtno je stradala

Za vrijeme trajanja očevida, ŽC 5042 (Višnjan –Nova Vas)od 17,50 do 21,40 sati ŽC 5042 bila je  zatvorena te se promet odvijao obilaznim pravcima.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • x00x 22.10.2020.

    nepaznja il glupost al sj... si zivot do kraja zivota

  • rijetko kulturan 22.10.2020.

    Molim da se u tekstu marka vozila spominke samo ako su u pitanju BMW i eventualno Audi. Hvala.

  • 22.10.2020.

    preko 3 i pol sata rade očevid. Šta su, u međuvremenu otišli na tri pive?? Ljudi, nemojte raditi saobraćajke samo zbog duljine očevida.

Komentiraj...
Vidi sve komentare