To je to što me zanima!

Vozio stojećki: Domagoj je na Poniju stigao na vrh Zavižana

On je na biciklijadi 12. uspon na Zavižan zauzeo zavidno 38. mjesto utrkujući se na 30-tak godina starom Poniju. Domagoj je bicikl pronašao na tavanu prijateljice
Vidi originalni članak

Sudjelovao sam u raznim utrkama, ali je dosadilo pedalirati po istom. Vožnja Ponijem do Zavižana činila mi se kao izazov. Mnogi su me pitali zašto, jesam li lud. Ja sam mislio: ‘Zašto ne?’, priča  Domagoj Vukelić (29) iz Senja.

On je na biciklijadi 12. uspon na Zavižan zauzeo zavidno 38. mjesto utrkujući se na 30-tak godina starom Poniju. Bio je među profesionalcima koji su potegnuli iz Slovenije i Italije. Stari primjerak nekad vrijednog dječjeg trofeja Domagoj je našao na tavanu prijateljice te su ga uredili za utrku.

- Bilo je dosta teško je sam visok skoro dva metra, a sjedalo se na ovoj ‘igrački’ ne da prilagoditi pa sam cijelu stazu morao voziti u stajaćem položaju. A, najviše od svega boljele su me ruke - ispričao nam je Senjanin, koji se biciklizmom rekreativno bavi šest godina. Domagoj dodaje kako prije utrke nije prolazio ovu rutu.

- Razmišljamo da cijelo društvo odvozi ovu utrku na Ponijima ili biciklima s prikolicama. Vidjet ćemo, ali sigurno će biti nešto neobično - poručuje zaigrani Senjanin i prijatelj Dario Štokić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • koslon 27.06.2014.

    bravo care

  • Damirčica 27.06.2014.

    Poni..heheh bicikla moje mladosti :))

  • leopoldo 27.06.2014.

    nekad je bilo pojam imati takav bicikli a bogami nije bio ni jeftin a neki ga i sad imaju koliko su bili kvalitetni a ove nove možeš baciti za godinu i manje dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare