To je to što me zanima!

Vozio u krivom smjeru, skrivio prometnu i nastavio dalje voziti

Muškarac (78) s područja Otočca vozio je autocestom A3 u krivom smjeru od Popovače do Ivanje Reke. Nije shvatio da je u prekršaju ni nakon prometne nezgode
Vidi originalni članak

PU sisačko-moslavačka izvijestila je o vožnji krivim smjerom 10. lipnja ove godine. Muškarac je svoju suludu vožnju započeo u Popovači i nije se zaustavio sve do Ivanje Reke.  

Tijekom svojeg nesmotrenog pothvata lijevim je retrovizorom svoga automobila udario o lijevi retrovizor osobnog automobila požeških registracija.

No, ni to ga nije zaustavilo već je neoprezno nastavio po gasu sve do Ivanje Reke gdje ga je zaustavila zagrebačka policija i kazneno prijavila.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kritičar06 14.07.2012.

    Takvom vozaču treba oduzeti vozačku doživotno pa neće više praviti takvu glupost. Kako pojedini komentiraju da je problem u znakovima, nebi se složio. Ulaskom na autoput od same naplatne kućice nalazi se puna linija koja dijeli ulaz i izlaz sa autoputa, tako da ti znak ni netreba. Problem je što pojedini vozači niti negledaju na pune linije.

  • njuskalo_hr 12.07.2012.

    78 godina..... prošli put je bio na liječničkom pregledu valjda 60 i neke a vozačku je onda dobio na 50 godina....to je to, vozačku imaju i pravi i krivi

  • libeluli 12.07.2012.

    I ovaj slucaj ukazuje da se u obuci vozaca i na polaganju ispita treba poostriti kriteriji a ne samo formalno provesti...covjek mozda nije do sada ni vidio auto cestu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare