To je to što me zanima!

Vraća im djevičanstvo, a ima i dobar trik za 'prvu' bračnu noć

Dr. Stephan Günther do sada je operirao 400 žena. Kako bi sve izgledalo realistično prve bračne noći, ugrađuje im po želji i posebne vrećice s crvenom bojom...
Vidi originalni članak

Prijašnju kliniku Stephana Günthera u Bochumu posjećivale su mnoge muslimanke koje su tražile upravo taj zahvat. U zapadnoj Njemačkoj operacije himena gotovo da i nije bilo u ponudi estetske kirurgije, a 2006. godine otišao je u SAD gdje se specijalizirao za taj intimni zahvat, donosi Bild.

Danas u klinici u Düsseldorfu dr. Stephan Günther  operira i do 100 žena godišnje. U Njemačkoj žive mnoge muslimanke iz Jemena, Afganistana i Turske. Njihov identitet najstrože čuva. Kaže kako te žene trpe velike probleme ukoliko prve bračne noći ne dokažu da su djevice. Objasni im sve opcije. Najsigurnija mogućnost je šivanje himena, zatim zaljepljivanje, pa čak i ugradnja malenih vrećica s crvenom bojom. 

Operirao je samo jednu Britanku koja se predstavila kao stroga katolkinja. Jedna je žena htjela svom mužu povodom izlaska iz zatvora ponovno darovati nevinost, no na kraju ju je odgovorio od zahvata.

Operacija traje oko 45 minuta. Izvodi se uz lokalnu anesteziju. Pacijentice nakon operacije ne trpe nikakve posljedice, a ožiljak ubrzo nestane.

Dr. Günther kaže da je svjestan kako bi žene otišle drugom liječniku ili bile u problemima kada bi ih odbio.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • baba ruza 18.08.2011.

    a moze mojoj spomenki da se sasije u sredinu pa da ima dvije maaaaaaleee....iz sekula se opet zeni hehhh

  • rainDrop 16.08.2011.

    hahahhahahahhah :'D ajme sto sve necu nac ovdje... a sto nisu napisali koliko milja kosta operacija, cisto da znamo di se sav taj novac kojeg nema vrti..

  • Žec 15.08.2011.

    Udavala se Štefa pa se požalila mami kako će spavati prvu braćnu noć a nije nevina.Mama, pa znaš šta ,prije nego idete spavat stavi u nju paradajz šta će on znati. Štefa :mama a dal će to on moći probiti? Mama :pa ni vrag , kad je tvoj tatek mogel probiti lubenicu onda bu i tvoj Ivek mogel probiti paradajz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare