To je to što me zanima!

Vraća se bivši ministar obrane Damir Krstičević: HDZ će ga uvrstiti na svoju izbornu listu

Podsjetimo, Krstičević je bio ministar i potpredsjednik Vlade u mandatu prve Vlade Andreja Plenkovića, a ostavku je podnio nakon pada vojnog zrakoplova 2020. godine u kojem su poginula dva vojnika
Vidi originalni članak

Umirovljeni general-bojnik i bivši ministar obrane RH Damir Krstičević se, izgleda, vraća u politiku. 

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, Krstičević bi se mogao naći na posljednjem mjestu HDZ-ove liste u 10. izbornoj jedinici s koje će se boriti za preferencijalne glasove.

Podsjetimo, Krstičević je bio ministar i potpredsjednik Vlade u mandatu prve Vlade Andreja Plenkovića, a ostavku je podnio nakon pada vojnog zrakoplova 2020. godine u kojem su poginula dva vojnika.

KOMENTIRAO PARLAMENTARNE IZBORE Plenković o ljevici: 'To su sve neke kobasičaste koalicije. Njih su sklopili od konca i konopca'

Nakon što je podnio ostavku na mjesto ministra obrane, Krstičević nije bio na listama HDZ-a za izbore 2020. godine, ali je ostao u politici kao posebni savjetnik Plenkovića za obranu.

- Drago mi je da je Damir Krstičević, general pobjedničke vojske, prihvatio ponovno biti na listi HDZ-a – rekao je danas Plenković na skupu u Vrgorcu, odakle je i Krstičević, prenosi Jutarnji.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Trstina 10.03.2024.

    Kad bolje nemeže

  • tiho055 10.03.2024.

    Možete pisati glasati jaukati ali vas se ne pita niti se ne cujete !

  • yocko 10.03.2024.

    Dali si AP bude još dovukao Kutlu pa Canjugu itd?

Komentiraj...
Vidi sve komentare