To je to što me zanima!

Vraća se djelomično sunčano vrijeme, jak vjetar puše na A6

Na kopnu vjetar uglavnom slab, no poslijepodne će zapuhati umjeren jugozapadni i zapadni, u gorju s jakim udarima, dok će krajem dana vjetar okrenuti na sjeverni. Na Jadranu će umjereno i jako jugo popodne slabjeti
Vidi originalni članak

Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, a uz povremeno više oblaka, poneki pljusak ili malo kiše mogući su najprije u Istri i Gorskom kotaru te zatim i u Lici te u zapadnoj i sjeverozapadnoj unutrašnjosti, osobito navečer, prognozira za petak Državni hidrometeorološki zavod.

Na kopnu vjetar uglavnom slab, no poslijepodne će zapuhati umjeren jugozapadni i zapadni, u gorju s jakim udarima, dok će krajem dana vjetar okrenuti na sjeverni. Na Jadranu će umjereno i jako jugo popodne slabjeti, a na sjevernom dijelu okrenuti na jugozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura uglavnom od 22 do 27 stupnjeva Celzijevih.

Jak vjetar jutros puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, javlja Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U prekidu su trajektna linija Dubrovnik-Lopud-Suđurađ i brodska linija Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kingdiamond 15.05.2020.

    Jest evo przi sunce u dbk😆😆

  • PapaĐo 15.05.2020.

    Samo yr zna kakvo ce vrime bit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare