To je to što me zanima!

Vraćala se kući pa provirila iz vlaka, udarila glavom i umrla

Tek je sad završila istraga smrti mlade Australke koja je poginula krajem prošle godine kad je vlakom putovala kući nakon božićnog shoppinga. Istražitelji su zaključili da je preminula usred udarca glavom...
Vidi originalni članak

Bethan Roper, 28-godišnjakinja iz australskog South Walesa taman se vraćala kući vlakom iz obližnjeg Batha kad je odlučila nakratko proviriti kroz prozor vlaka. U tom trenutku udarila je u granu i preminula na licu mjesta, javlja 9News

Istraga je započela odmah, a završila je sada, gotovo godinu dana kasnije. osim točnog uzroka smrti, istražitelji su utvrdili i da upozorenje: 'Oprez: Ne provirujte kroz prozor dok se vlak kreće' nije dovoljno jasno.' Naime, prema njima, riječ 'oprez' može sugerirati da je provirivanje kroz prozor sigurno ukoliko se učini - oprezno. 

- Bila je prelijepa na svaki način. Naša bol ne može biti snažnija, no njen duh živi u našim srcima, izjavio je Bethanin otac nakon nesreće krajem 2018. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • salkomalo 17.10.2019.

    Znam da je grozno al brate ko joj nacrta one obrve?!?!

  • sitnozubi 17.10.2019.

    uprav sam dobio mail iz Australije diaspora me zove da jih posijetim da obudimo kako smo preko Beča, Slovenije nosili u Banske dvore novce za stvaranje samostalne Hrvatske...morda smo pogriješili tko zna...??

  • Klopp 17.10.2019.

    To se kod nas ne može dogoditi jer vlakovi voze toliko sporo da kad bi i naišao glavom na nekakvu granu, grana bi se slomila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare