To je to što me zanima!

'Vratimo cvijeće na Cvjetni': Novi prosvjed protiv Bandića

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, moramo ponovno braniti Cvjetni trg od pomahnitalog gradonačelnika koji je ovaj put odlučio ukinuti dušu tog trga - stoji u pozivu na prosvjed...
Vidi originalni članak

Vlasnici cvjećarnica na zagrebačkom Cvjetnom trgu cvijeće više ne smiju držati oko kućica već ga moraju pomaknuti u okvire koji su im propisani u ugovoru. Od cvjećara se traži da cvijeće drže u izlogu uz iznimku samo jednog reda pred izlogom.

Najnovija odluka Grada izazvala je bijes javnosti koja se pita kakav je to Cvjetni trg bez cvijeća. Dok se prodavačima naređuje da miču cvijeće s trga, koje je oduvijek bilo njegov simbol, ugostiteljima se dopušta širenje terasa i dizanje raznih konstrukcija.

Sve ovo bio je okidač za novi prosvjed protiv gradonačelnika Bandića zakazan za danas u 16 sati.

Na Facebook stranici Cvijet za Cvjetni objavljen je poziv koji glasi:

- Cvijet za Cvjetni, Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, moramo ponovno braniti Cvjetni trg od pomahnitalog gradonačelnika koji je ovaj put odlučio ukinuti dušu tog trga, a to je cvijeće. Dođite danas u 16 sati na Cvjetni trg, ostavite cvijet nasred trga i poručimo Bandiću da želimo Cvjetni trg pun cvijeća, a ne terasa! Vratimo cvijeće na Cvjetni!

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • KOKKYCH 23.11.2016.

    Vratimo bandića u bosnu !!!

  • _Varešak_ 23.11.2016.

    Zasaditi Mikija u saksiju pa neka i on jadan od bude cvijetova na cvjetnom.

  • zgubidan30 23.11.2016.

    Bandić je kriminalac u svakome pogledu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare