To je to što me zanima!

'Vratio' mu: Starac (90) napao provalnika i upucao ga 3 puta

Muškarac iz Kalifornije ispričao je kako mu je provalnik upao u kuću i prijetio mu pištoljem, a on mu se odlučio suprostaviti. Provalnik je dobio šest godina zatvora
Vidi originalni članak

Jay Leone (90) iz Kalifornije ispričao je kako je uspio "vratiti" provalniku koji ga je napao u njegovoj kući te ga je namjeravao upucati u glavu. 

- Rekao sam mu da je sada moj red te sam ga upucao - kazao je Leone. Dodaje kako se potukao s provalnikom Samuelom Josephom Cutrufellijem (30) te mu je tri puta ispalio hitac iz pištolja u trbuh. Cutrufelli je uspio dohvatiti pištolj te ga je uperio Leoneu u glavu. Srećom, nakon što je povukao okidač shvatio je da više nema metaka. 

- Prislonio mi je pištolj u glavu i on je samo kliknuo. To je bilo to. Provalnik je nakon toga pobjegao - rekao je Leone na sudu. Cutrufelliju trenutačno sude zbog provale i pokušaja ubojstva.

Leone je u bolnici bio tjedan dana zbog zadobivenih ozljeda, a Cutrufelli je devet dana bio u bolnici. Liječnicima je rekao kako se sam ranio, ali je policija u međuvremenu saznala što je sve bilo te su ga uhitili nakon oporavka, javlja Daily Mail. Dobio je šest godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • abava 22.02.2012.

    Koji su to k..čevi zakoni ! Pošteni kriminalac u ćorku, a pokvareni k..vin sin, koji ga ometa u poslu prođe lišo! A, ne bi to kod nas išlo!

  • almaminjo 22.02.2012.

    samo što je to amerika gdje neovlašten ulazak u dom znači da te vlasnik ima pravo upucati kao psa...znamo kako je kod nas...dosta je nezamjećeno prošlo istraživanje sociologa u hrvatskoj provedeno među policajcima. u tom istraživanju većina policajaca se požalila da zakon je tu da štiti kriminalce, a ne građane

  • car13 22.02.2012.

    kod nas bi on završio u zatvoru a provalnik bi bio žrtva

Komentiraj...
Vidi sve komentare