To je to što me zanima!

Vratio se Davor Bernardić s ljetovanja, puna mu glava ideja

Bernardić je komentirao i slučaj riječke SDP-ove pročelnice koja je skrivila tešku prometnu nesreću - u vozačkoj karijeri imala je 12 registriranih prekršaja - istaknuvši da “ona više ne može biti članica stranke”
Vidi originalni članak

Bernardić se vratio. Rekao je da dvije osobe trebaju napustiti politiku, ali ni jedna od njih nije on. S višednevnim zakašnjenjem pozvao je ministra Kujundžića da zbog smrti u Zaprešiću podnese ostavku, ali ministar je već bio u Rijeci, gdje je izgorjela psihijatrijska bolnica Lopača.

Bernardić je komentirao i slučaj riječke SDP-ove pročelnice koja je skrivila tešku prometnu nesreću - u vozačkoj karijeri imala je 12 registriranih prekršaja - istaknuvši da “ona više ne može biti članica stranke” te kako je “najvažnije da je promptno reagirao i da je pročelnica udaljena s posla”. Kritizirao je i Marićev udar na direktore malih tvrtki.

- To je nešto što mi u SDP-u nećemo dopustiti. Ranije smo predložili smanjenje poreza na dodanu vrijednost u ugostiteljstvu na 13 posto i na 10 posto u dijelu koji se tiče smještaja. Potrebno je rasteretiti gospodarstvo, pa je među našim prijedlozima i onaj da se smanji porez na dohodak, što bi trebalo omogućiti rast plaća u Hrvatskoj - rekao je, ocijenivši Vladine poteze nedopustivim.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • japanokinez 19.08.2018.

    Čudno mi je da nisu u kaputima.

  • 19.08.2018.

    Jao davoreeeee kukulele kome ti budes premijer to bi bio zadnji caval

  • ramokatolik 19.08.2018.

    Baš nam je bilo ljepo bez njegovih ideja i trslanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare