To je to što me zanima!

Vrbošić zvoncem najavio da će biti novi šef Osijeka

Josip Vrbošić kandidat je HSLS-a. Podržali su ga SDP, HSS i demokratska stranka umirovljenika. U anketama ima 25 posto glasova za čelnika grada
Vidi originalni članak

Zvukom malog keramičkog zvonca kojim je mahao HSLS-ov kandidat za osječkoga gradonačelnika Josip Vrbošić simbolično je naznačio kraj postojeće vladajuće garniture u gradu na Dravi i najavio svoj dolazak.
- Odzvonilo im je. Našim dolaskom u grad napokon ćemo stati na kraj korupciji i pohlepi. Čistih ruku ulazimo u izbore, i čistih ćemo i izaći nakon 4 godine - najavio je Vrbošić pokazujući otvorene dlanove. Josip Vrbošić kandidat je za gradonačelnika HSLS-a, ali su ga podržali SDP i HSS te demokratska stranka umirovljenika. Pojavivši se na početku kao kandidat, imao je tek 5 posto glasova u anketama, a sada ih ima 25 posto. Bivši veleposlanik u BiH, profesor i dugogodišnji osječki političar ozbiljan je kandidat za gradonačelnika Osijeka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tahuti 17.04.2009.

    novi dan, stare priče, ali nema optužnica ! HALO USKOK !!!!!!!!! hapsi bagru!!!!!!! nema čistih u Osijeku!

  • tahuti 16.04.2009.

    alo ,opet ja-hapsiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • tahuti 16.04.2009.

    haha,pošteno su 15 g. krali u Os što su htjeli,iza one budale Kramatića,ni jedno svjetlo,ni jednu cestu,ništa nisu napravili.A onda je krmak debeli za dvije godine pokrao i uništio više nego ti klošari u 15.g.e, da,napravili su par cesta i nešto rasvjete. halo uskok, nismo mi budale!!!!!!!!!!! hapsi stoku !!!! sve se zna u ovoj selendri!! hoče li onaj sotonin sin,biti "izbavitelj"? hhhhhaaaaaaaaaapsiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare