To je to što me zanima!

Muškarac koji je ubio suprugu i ranio punicu ubio se u šumi

U stanu je pronađena mrtva žena, a uz nju je bila i njena teško ozlijeđena majka koja je u bolnici. Ubojica je nekoliko sati bio u bijegu. Pronašli su ga mrtvog u šumi
Vidi originalni članak

Policija je u subotu oko 7.30 sati dobila dojavu kako je u stanu u Ulici Ivana Gorana Kovačića pronađena mrtva žena srednje dobi te se sumnja na ubojstvo. U stanu je bila i starija žena koju su zbog zadobivenih ozljeda prevezli u ogulinsku bolnicu.  Riječ je o kćeri i majci.

Sumnja se da je ženu ubio suprug koji je nakon toga pobjegao. Nekoliko sati kasnije našli su ga mrtvog u šumi. Počinio je samoubojstvo.

Očevid je u tijeku, izvijestili su iz riječke policije.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • dicaprio 23.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • drug Tito_1 23.12.2012.

    toliko je teško danas u Hrvatskoj da obitelji ne štimaju, odnosi su narušeni sin otac majka kći, punac svekar svekrva punica , narušene vrijednosti da je to prestrašno......

  • tajana1234 23.12.2012.

    Sućut obiteljima stradalih, šta bilo da bilo sada je na žalost kasno. Ljudi masovno psihički stradavaju da nisu toga niti svjesni. Otkad se u jutro probudim ne prođe niti jedan sat da mi moj stambeni kredit ne padne na pamet, to je više za izluditi mada radim i sve uredno podmirujem a mogu tek misliti kako je ljudima koji ostanu bez primanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare