To je to što me zanima!

Vrbovsko: Zbog Picule ubo nožem, tukli se HDZ-ovci

Nositelj koalicijske liste za mjesni odbor Ribnice zbog političkih je razmirica teško ozlijedio susjeda. Do dolaska policije mladi HDZ-ovci su pobjegli
Vidi originalni članak
Članovi mladeži HDZ-a iz Vrbovskog u subotu su se okupili na privatnoj roštiljadi. Tamo su se međusobno počeli provocirati. Kasnije oko 22 sata društvo je otišlo u lokalni kafić 'Green' u Ulici Ivana Gorana Kovačića.
- Osmero mladića je ušlo u prepuni kafić. Počeli su se tući, razbili su par čaša i rastjerali su goste. Zaposlenica me zvala i obavijestila o neredima. Pošto nisam znao o čemu je riječ, zvao sam policiju - kaže Dalibor Kratohvil (32), vlasnik kafića. Policija je stigla, ali su se mladići prije razbježali. Mirjana Kulaš, glasnogovornica primorsko-goranske policije kaže da su mladići, stari 19 i 20 godina iz Vrbovskog narušavali javni red i mir. Mladić (19) je prišao stolu za kojim je sjedio njegov 20-godišnji sumještanin. Počeli su se svađati i tući. Nitko nije ozlijeđen, a protiv dvojice mladića će dobiti prekršajnu prijavu, rekla je Kulaš. U sjedištu HDZ-a Vrbovsko, kažu kako vijest o incidentu ne bi stigla u medije da nije predizborno razdoblje.
- Mladež je bila na pikniku koji nije stranački organiziran. Mladići su se sukobili zbog nogometa pošto su navijači različitih klubova. Prerano je govoriti o sankcijama, no o svemu ćemo  razgovarati s Mladeži - kaže Šein Brnjak, tajnik HDZ-a Vrbovsko.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • milangirl86 11.05.2009.

    Smeća Hdz-ovska!!!!!!! Smeća.

  • mayhem26 11.05.2009.

    Ajde,ajde pa kud se niste poubijali uljepšali bi mi dan.

  • tužni šokac 11.05.2009.

    kakav otac (sanader) takav sin (hdz-ova mladež) kakva mati (kosor ) takva kći (mlade hdz-ovke )

Komentiraj...
Vidi sve komentare