To je to što me zanima!

Vrdoljak je poslao ostavku u Sabor: Dobiva li Most fotelju?

Budući da dva mjesta potpredsjednika Sabora pripadaju oporbi, za pretpostaviti je kako će sada Most dobiti jedno to mjesto, no o tome će se raspravljati na saborskom Predsjedništvu
Vidi originalni članak

Bivši šef HNS-a Ivan Vrdoljak poslao je u Sabor ostavku na saborske dužnosti te tako napušta dužnost zastupnika, ali i potpredsjednika Sabora. Na njegovo mjesto dolazi Stjepan Čuraj iz osječkog HNS-a.

Budući da dva mjesta potpredsjednika Sabora pripadaju oporbi, za pretpostaviti je kako će sada Most dobiti jedno to mjesto, no o tome će se raspravljati na saborskom Predsjedništvu te potom glasovati, javlja Dnevnik.hr.

Vrdoljakovu ostavku Mandatno-imunitetno povjerenstvo će na glasovanje staviti što je moguće prije, možda već sutra, tim više ako se tijekom dana ili sutra ujutro postigne dogovor o novoj koaliciji HNS-HDZ.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • josip174 09.06.2017.

    Daj ostavite ga na miru... dosadni ste...

  • fredaster 09.06.2017.

    ovaj je skroz prolupao

  • purgerica prva 09.06.2017.

    Ja već par mjeseci pišem kak je agresija Vrdoljaka rezultat njegovih saznanja o postupcima DORH-a i USKOK-a koji su pred njim. Jel vidite i ovu trgovinu: ostavka na sva mjesta, povlačenje iz politike za obustavu kaznenih postupaka. Nepošteno! Isto je u sdp-u učinio jakovina, i, niš mu se nije dogodilo. Sramota za pravosuđe! Ah, što nismo Kina u tom segmentu, više ih ne bi bilo, njihovi sudski postupci traju 2-3 mjeseca! Kod nas, 2 - 3 desetljeća! Ili, kao kod Vrdoljaka i Jakovine, nema ih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare