To je to što me zanima!

Vrdoljak: 'O deklaraciji SDP-a razgovarat ćemo s IDS-om'

Predsjednik HNS- a Ivan Vrdoljak poručio je u utorak kako pozdravlja okupljanje ljevice, ali da će Deklaraciju SDP- a razmotriti u dogovoru s partnerom IDS- om...
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS- a Ivan Vrdoljak poručio je u utorak kako pozdravlja okupljanje ljevice, ali da će Deklaraciju SDP- a razmotriti u dogovoru s partnerom IDS- om. 

- Intenzivno razgovaramo s kolegama iz SDP-a. Mi naravno pozdravljamo svako okupljanje ljevice u Hrvatskoj i Hrvatskoj je potrebna snažna socijaldemokracija, isto kao što joj je potreban i jak građansko-liberalni centar. 

Nama su danas fokus lokalni izbori i priuštiti što većem broju građana pristojan život, upravo onakav kakav imaju građani u sredinama koje vode čelnici iz Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata. 

A Deklaraciju ćemo, kada je dobijemo u stranku, razmotriti na stranačkim tijelima, raspraviti s našim partnerima liberalima iz IDS-a i vrlo jasan stav reći kolegama iz SDP-a - poručio je Vrdoljak. 
 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • komilica 08.03.2017.

    koja veličina. treba ih okupit i sve poslat preko drine. to bi spasilo hrvatsku.

  • centarfor 07.03.2017.

    Od danas više ne otvaram konzervu. Čovjek koji ima stranku sa manje od 2% glasača je svakodnevno u medijima kao da je postao direktor NASE za Hrvatsku.

  • SRĆ 07.03.2017.

    Vi ste pokazalivašu "socijaldemokraciju" za vrijeme vaše vladavine.Opljačkali sto milijardi kuna,istjerali stotisuća mladih iz zemlje i to vam je vaša socijaldemokracija..Jedino što ste zadovoljili srbe jer ste uveli na silu čirilicu u Vukovar.Zaboravih drugaricu vesnicu i njedo djeljenje novca svome bratu i ostalim protunacionalnim udrugama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare