To je to što me zanima!

Vrdoljak poručio: HNS ne treba ići u koaliciju za parlament

HNS-u ne treba koalicija za parlamentarni status. Mi taj status dobijemo bez problema, i to ne s malim brojem zastupnika, poručio je Vrdoljak u Sl. Brodu
Vidi originalni članak

Potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak u Slavonskom Brodu potvrdio je da je ta stranka počela pretkampanju za iduće parlamentarne izbore. 

Prema njegovim riječima, u idućih mjesec dana u stranci će odlučiti koji je najpametniji način izlaska na izbore. 

– HNS-u ne treba koalicija za parlamentarni status. Mi taj status dobijemo bez problema, i to ne s malim brojem zastupnika. Nama treba koalicija za pobjedu – rekao je Vrdoljak. 

On je precizirao kako bi ta pobjeda značila da se "Hrvatskoj više ne smije dozvoliti period kada se sami sebe stidimo i kada nam premijeri i razni ministri završavaju po zatvorima, a mi se čudom čudimo što nam se dogodilo". Negirao je medijske napise o raskolu i mogućim smjenama u HNS-u dodajući kako nikome u stranci ne pada na pamet raditi unutarstranačke izbore prije parlamentarnih. 

– Mi smo svima kamen u cipeli. Jedinstvo HNS-a nije upitno. Nasuprot tome, u mnogim drugim strankama i pokretima koji su se sada pojavili ima raskola koji su često jasno vidljivi, ali o tome se ne piše – rekao je Vrdoljak. 




Idi na 24sata

Komentari 42

  • jozabroz 19.05.2015.

    da da,,)))))))))))))

  • deda62 18.05.2015.

    najmanja stranka 1,8%,a napravila najviše štete100%

  • deda62 18.05.2015.

    baš me zanima što će biti kada se probudiš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare