To je to što me zanima!

Vrdoljak tvrdi: I mene uhvati osjećaj da sam nezadovoljan

Rezultati su mogli biti brži, ali su ipak tu. Puno smo toga napravili uključujući i brodogradnju, uostalom znate kakva je bila situacija u brodogradilištima, rekao je
Vidi originalni članak

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva i potpredsjednik HNS-a, komentirao je  izjavu potpredsjednika IDS-a Valtera Flega kako je pad popularnosti Vlade jasan pokazatelj da ide krivim putem i da nije ispunila očekivanja građana. 

- I ja osobno ponekad razmišljam o tome. Na tjednoj se razini čujem sa županom Valterom Flegom i predsjednikom IDS-a Borisom Miletiće o tome kako pomoći Uljaniku, istarskom gospodarstvu i drugim investicijama te me nakon toga uvijek uhvati osjećaj da budem nezadovoljan s brzinom reformi, da moramo biti brži, jači i jasniji - rekao je Vrdoljak i dodao da ga iz tog razloga ne čudi da bilo kojeg drugog člana Vlade u nekom trenutku obuzme taj osjećaj.

- Rezultati su mogli biti brži, ali su ipak tu. Puno smo toga napravili uključujući i brodogradnju, uostalom znate kakva je bila situacija u mnogim brodogradilištima i kako je država do sada reagirala - istaknuo je Vrdoljak, a prenosi HRT

O Konstruktoru: Oni koji kradu u zatvor, a neodgovorni neka se maknu

Novinari su Vrdoljaka upitali što država može učiniti da pomogne radnicima splitskog Konstruktora, koji štrajkaju od 24. lipnja. 

- Radi se o tužnoj situaciji. Pitam kako je moguće da se mjesecima ne isplaćuju plaće radnicima, a da menadžment i dalje ne odgovara za to. Molim sve institucije u državi da rade svoj posao i da vide tko je kriv za takvo stanje. Neka oni koji kradu završe u zatvoru, a oni koji su neodgovorni neka se maknu sa svojih funkcija - poručio je Vrdoljak.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • zof 15.07.2014.

    Vrdoljaku taj osjećaj dođe i brzo prođe.. Ne da mu se puno opterećivati..

  • smilodon 15.07.2014.

    onda si otvori škrinju sa sladoledom u dnevnoj sobi pa se smiri!

  • AUSSIE 15.07.2014.

    Kad se osjetiš ministre nezadovoljan ti provališ nešto pametno kao tvoj šef i odmah ti se vrati neodoljivi osmjeh na lice.Ti zadovoljan a mi ako nismo možemo da se samo.adovoljimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare