To je to što me zanima!

'Vrijedi li ljudski život više u Bruxellesu nego u Pakistanu?'

Nakon napada u Belgiji "cijeli svijet" je proglasio Dan žalosti. Na sam Uskrs u Pakistanu teroristi su napali dječje igralište gdje su poginula većinom djeca. Dana žalosti nema, piše Sinčić
Vidi originalni članak

Ivan Vilibor Sinčić, zastupnik Živog zida, dotakao se na Facebooku napada u Pakistanu i činjenice da taj teroristički čin, u kojem je na Uskrs poginulo 72 ljudi, od čega 29 djece, u svijetu nije jednako popraćen kao napad u Belgiji. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Nakon terorističkog napada u Belgiji 23. ožujka u kojemu je stradalo 28 ljudi "cijeli svijet" je proglasio Dan žalosti, pa tako i Hrvatska. 
Na sam Uskrs u Pakistanu teroristi su napali dječje igralište gdje su poginule 72 osobe, većinom djeca. Dana žalosti nema.
Vrijedi li ljudski život više u Belgiji nego u Pakistanu ili možda politika određuje za kim je vrijedno žaliti, a za kim ne?

 
Idi na 24sata

Komentari 165

  • Linz 30.03.2016.

    Ovaj student se udebljao otkad je na državnoj sisi i otkad u saborskoj kuhinji ruča svaki dan za 20 kuna !!! Jel' on još na trećoj godini ???

  • 30.03.2016.

    Ma neeee.. Svi smo jednaki, samo su neki- jednakiji...

  • SamoJedanPoljubac 29.03.2016.

    Najobičniji jeftini demagog i populist!!!Spominje Pakistan,ali eto ne spominje Irak.U Iraku se bombaš samoubojica raznio na stadionu u Iskandariyi. i ubijena je 41 odoba,a ranjeno njih 105.O tome Ovaj klaun nije rekao ni riječi.Zar su irački životi manje vrijedni od onih u Pakistanu??U Siriji se u nedjelju bombom raznijela žena samoubojica i sa sobom ubila nekoliko osoba,a više njih ranila.Ni o njima ovaj klaun ne priča.Zar su životi Sirijaca manje vrijedni od života Pakistanaca?U jemenskom Adenu su bombaši samoubojice ubili najmanje 26 osoba.Ovaj klaun ni o njima ne govori.Zar su životi Jemenaca manje vrijedni od života Pakistanaca.Kako te nije sramota klaune jedan ovako demagoški i populistički nabacivati se ljudskim životima.Sram te budi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare