To je to što me zanima!

Vrijedna milijun kuna: Policija zaplijenila 20 kg marihuane

Istarska policija je uhitila tri hrvatska državljana i jednog srpskog državljanina kod kojih je pronašla 38 paketa s preko 20 kg marihuane. Zaplijenjen je i novac
Vidi originalni članak

Istarska policija je uhitila tri hrvatska državljana i jednog srpskog državljanina kod kojih je pronašla 38 paketa s preko 20 kilograma marihuane. Zaplijenjena droga na tržištu vrijedi milijun kuna.

Mile Orešković i Enis Bečić iz policije rekli su da je ovo jedna od najvećih zapljena droge u Istri u posljednje tri godine, a rezultat je to višemjesečnih aktivnosti policije.

Policija je drogu pronašla 27. rujna na parkiralištu kod Tinjana gdje su i zatečene četiri osobe. Droga je bila u koferu kod srpskog državljanina (42). Sva četvorica su privedena u policijsku postaju, a kriminalističko istraživanje se dalje nastavlja.

Zaplijenjen je i novac od prodaje droge, ukupno 148.450 kuna, 1550 eura, 19 dolara te nekoliko mobitela i prijenosno računalo koje je uhićenima služilo u komunikaciji preprodaji droge.

Doznajemo da su trojica uhićenih iz Poreča, i to dva 36-godišnjaka i jedan 24-godišnjak.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • yamaha123 30.09.2014.

    nije to policija nasla jer nisu sposobni za to neko je druka i oni napravili čeku

  • Sthanga Železni 30.09.2014.

    Trava 20kg vrijedna milijun kuna, a tolika državna zemlja zapuštena pa daj se pokrenite vlastodršci i taj čas smo van recesije aj bok

  • Prajvat 30.09.2014.

    marica svima, a ne samo njima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare